Töltött zöldségek

    Töltött zöldségek

    Hozzávalók:
    1-2 cukkini/tök
    4-5 paradicsom
    4 burgonya félbevágva
    20 dkg darált hús
    1 tojás
    4 evőkanál gluténmentes zsemlemorzsa
    1/2 dl hideg víz
    só, bors, őrölt kömény
    2 gerezd zúzott fokhagyma

    A zöldégeket alaposan megmossuk, és kivájjuk a belsejét. A darált húst összekeverem a vízzel, tojással, zsemlemorzsával, a fokhagymával és a fűszerekkel. A húsos masszát beletöltjük a zölsdégekbe. Tűzálló edénybe helyezzük őket és meglocsoljuk kevés olívaolajjal a tetejüket. Először alufóliával lefedve 15 percig sütjük előmelegített 200 fokos sütőben, majd további 10 percig pirítjuk az alufóliát levéve. Vegák helyettesíthetik vöröslencsével vagy quinoával a húst.

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube