Jogi nyilatkozat

  A nooogluten.hu weboldalon található tartalom - beleértve, de nem kizárólagosan, többek között a szöveg, kialakítás, szoftverek, képanyag, ábrák, grafika, felvételek és forráskód a nooogluten.hu szellemi tulajdona. A nooogluten.hu fenntart minden jogot a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

  A nooogluten.hu és minden hozzá tartozó oldal, aloldal tartalma, megjelenése és szerkezete, valamint a nooogluten és nooogluten.hu névvel vagy logóval jelzett termékek, szellemi termékek Magyarország szerzői jogi törvényei, valamint a nemzetközi szerzői jogi törvények védelme alatt állnak.

  A nooogluten.hu oldalon közzétett anyagok módosítása, másolása, sokszorosítása, újbóli közzététele, feltöltése, letöltése, vagy egyéb továbbítása, más anyagok létrehozásához való felhasználása, a rá mutató linkek létrehozása, átadása, értékesítése, illetve más közcélú vagy kereskedelmi célra történő felhasználása csak a nooogluten.hu kifejezett írásos engedélyével történhet.

  A nooogluten.hu-ról értesüléseket, cikkeket, képeket átvenni, közölni csak a nooogluten.hu előzetes írásos engedélyével valamint, a nooogluten.hu-ra való hivatkozással lehet és azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt valamint egyértelműen, webes megjelenés esetén aktív linkkel hivatkozik a http://www.nooogluten.hu-ra és ezt minden közlésnél feltünteti.

  A nooogluten.hu weboldalon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem minősülnek orvosi szakvéleménynek, vagy pótolja az orvosi kivizsgálást és gyógykezelést. Az oldal pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

  A weboldal tartalma, beleértve az ott megtalálható feltételeket és leírásokat, előzetes értesítés nélkül módosulhat.

  A nooogluten.hu weboldalon elhelyezett harmadik felek által működtetett weboldalakra mutató linkeket és hivatkozásokat, a nooogluten.hu nem ellenőrzi és tartalmukért felelősséget nem vállal. A nooogluten.hu nincs befolyással a linkekben szereplő külső weboldalakra, és nem vállal semmilyen garanciát az ott található tartalmakért, illetve árukért, termékekért és szolgáltatásokért. A felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy a nooogluten.hu nem felelős a külső weboldalak megtekintésével, használatával vagy használatuk meghiúsulásával, illetve az ott kínált tartalmakkal, áruval, termékekkel és szolgáltatásokkal összefüggő veszteségekért és károkért.

  Gluténmentes linzer elkészítése

  Hal gluténmentes bundában salátával

  Gluténmentes palacsinta elkészítése

  Nooogluten.hu

  A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

  Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

  Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

  © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

  gluttube