Gluténmentes tócsni

    Gluténmentes tócsni

    Hozzávalók:

    3 szem krumpli 
    1 tojás
    2 evőkanál kölesliszt
    2 evőkanál barna rizsliszt
    2 teáskanál utifűmaghéj
    só, bors
    2-3 evőkanál olaj a sütéshez

    A meghámozott burgonyát, nagylyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a tojást, a liszteket és az utifűmaghéjat. Sózzuk, borsozzuk és alaposan elkeverjük. Gombócokat formálva kilapítjuk a tenyerünkben, majd egy serpenyőbe teszünk kevés olajat, felhevítjük és jól átsütjük mindkét oldalát. Reszelt sajttal és fokhagymás tejföllel tálaljuk. Laktóz és tejfehérje mentesen használhatsz sajt helyett növényi sajtot, tejföl helyett pedig rizstejszínt.

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

    gluttube