Hideg tésztasaláta friss pestoval

    Hideg tésztasaláta friss pestoval

    Hozzávalók:
    1/2 csomag gluténmentes farfalle tészta (lehet bármi más is, amit kedvelsz)
    néhány levél lollo saláta
    8-10 szem koktélparadicsom félbevágva
    2 dl extra szűz olívaolaj
    1 gerezd fokhagyma
    1 csokor friss petrezselyem
    1 marék friss bazsalikomlevél
    1 marék pucolt dió
    1 evőkanál pörkölt fenyőmag
    reszelt parmezán, só, bors

     A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A salátát darabokra tépkedjük és összekeverjük a koktélparadicsommal egy nagyobb tálban. A pestóhoz, egy aprítógépbe tesszük a hozzávalókat. Olívaolaj, fenyőmag, dió, petrezselyem, bazsalikom, só, bors és a fokhagyma. Az egészet alaposan összezúzzuk, majd a kihűlt tésztára öntjük és összekeverjük vele.

    A pestos tésztát a salátaágyra tesszük és reszelt parmezánnal megszórjuk. Kiváló munkahelyi "dobozos" ebéd és nem kell mikrózni!

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube