Parmezános halpogácsa

    Parmezános halpogácsa

    Hozzávalók:
    2 szelet tilápiafilé
    1 egész tojás
    4 ek. rizsliszt
    4 ek. gluténmentes zsemlemorzsa
    4 ek. reszelt parmezán
    1 csokor friss petrezselyem
    1 dl víz
    só, bors
    1,5 dl extra szűz olívaolaj

     A tilápiafiléket, sózzuk, borsozzuk, majd felhevített serpenyőben kevés olívaolajon 5 perc alatt fehérre sütjük. Ezután egy nagyobb tálban, kézzel apró darabokra szedjük az elősütött halfilét. Hozzáadjuk az egész tojást, a 4 evőkanál rizslisztet, 4 evőkanál gluténmentes zsemlemorzsát és 4 evőkanál reszelt parmezánt.  A friss petrezselymet felaprítjuk és belekeverjük azt is. Adunk hozzá 1 dl vizet, sózzuk, borsozzuk és alaposan összedolgozzuk. A kapott masszából közepes pogácsákat formálunk kézzel, majd egy kilajozott tepsibe helyezzük őket. Tetejüket megszórhatjuk még egy kevés parmezánnal, és meglocsoljuk kevés olívaolajjal. 200 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra sütjük. A recept elkészítését videón is megnézheted itt!

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

    gluttube