Hal currys bundában, salátával

    Hal currys bundában, salátával

    Hozzávalók:
    4 kisebb szelet  tőkehalfilé
    2 tk. currypor
    4 ek. csicseriborsóliszt
    2 ek. szezámmag
    1 tojás
    1/2 dl szóda vagy szénsavas víz
    só, bors
    2 tk. mustár
    1 tk. barnacukor
    1/2 dl extra szűz olívaolaj
    10 dkg kockára vágott uborka
    10 dkg kockára vágott paradicsom
    10 dkg kockára vágott retek
    2 szál újhagyma felkarikázva
    zsiradék a sütéshez

    A tojást összekeverjük a 2 teáskanál curryporral, a 4 evőkanál csicseriborsóliszttel. Felöntjük a szódával és hozzáadjuk a 2 evőkanál szezámmagot. Sózzuk, borsozzuk majd belemártjuk a halfiléket és pár perc alatt forró zsiradékban ropogósra sütjük. A salátához egy tálban simára keverjük a mustárt a barnacukorral, sózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük az olívaolajat. Beletesszük a paradicsomot, uborkát, újhagymát és retket. Az egészet összekeverjük és a ropogósra sült halszeletekkel tálaljuk. Az elkészítését videón is megnézheted itt! 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

    gluttube