Ropogós, fokhagymás scampi

    Ropogós, fokhagymás scampi

    Hozzávalók:
    20 dkg pucolt nyers vagy fagyasztott scampi 
    1 dl extra szűz olívaolaj 
    4 gerezd zúzott fokhagyma
    só, bors, petrezselyem

    Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Egy percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a rákokat és sózzuk, borsozzuk. Kb. 10 percig pirítjuk, amíg a rákok rózsaszínűek lesznek és picit lepirulnak. 

    Ez egy nagyon gyors és könnyű vacsora, gluténmentes pirítóssal tálaljuk és tunkoljuk ki a finom fokhagymás szaftot. Aki lecserélné másra a pirítóst, helyettesítse főtt quinoával vagy szedje a ki a rákokat a serpenyőből és dobjon egy kevés aprított zöldséget bele, amit 5 perc alatt pirítson le a szaftban. Bármelyiket választjuk, egy laktató és egészséges ételt kapunk percek alatt! 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube