Tilápiafilé spárgával

    Tilápiafilé spárgával

    Hozzávalók:
    20 dkg tilápia filé 
    30 dkg zöldspárga
    kevés olívaolaj vagy vaj
    3 gerezd zúzott fokhagyma
    só, bors

    A spárgát sós lobogó vízbe tesszük 5 percre. Ezután kivesszük és hiretelen lehűtjük hideg vízben, hogy roppanós maradjon. Félretesszük, amíg elkészítjük a halat. Egy serpenyőben vajat olvasztunk, és beletesszük a zúzott fokhagymát. Egy-két percig pirítjuk, majd utána belehelyezzük a tilápiafile szeleteket. Sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát a halnak, majd megforgatjuk a serpenyőben. Összesen 8-10 percig sütjük, majd kivesszük a serpenyőből. Adunk még hozzá egy kevés vajat és megforgatjuk benne a spárgát is. Mindkettőt tányérokra szedjük, a tetejét még frissen őrölt borssal megszórjuk. Villámgyors, egészséges megoldás rohanó hétköznapokra. 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube