Hozzávalók:
3 egész tojás
4 evőkanál barnacukor
10 evőkanál GMO mentes kukoricadara
10 evőkanál rizsdara
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag gluténmentes sütőpor
1 egész citrom reszelt héja
1 csipet só
2 dl hideg tej
10 evőkanál étolaj
Az összes hozzávalót tegyük egy nagy tálba és keverjük össze. Ezután hagyjuk 10 percig állni, majd öntsük az egészet egy tűzálló tepsibe és 200 fokon, 15 percre tegyük a sütőbe. Ezután vegyük ki, keverjük át a masszát, hogy morzsolódjon teljesen össze és újabb 10 percre tegyük vissza pirulni a sütőbe. A ropogósra pirult a teteje, vegyük ki és miután picit kihűlt, szórjuk meg porcukorral és tálaljuk sárgabarack lekvárral. Az elkészítését megtalálod itt gyorsvideón is!