Gluténmentes termékteszt

  Gluténmentes termékteszt sorozat

  A gluténmentes késztermékek általában drágábbak, vagy jóval drágábbak mint a hagyományos búzaliszt alapú hasonló termékek. Éppen ezért hajlamos jobban odafigyelni, az ember mit tesz a kosarába, mert ha nem válik be a még nem próbált termék, bizony jobban fáj ha a kukában landol vagy a tányérunkon marad és éhesen maradva kell megfogadnunk, hogy ilyet többet nem veszünk. 

  Szeretnénk megkönnyíteni a dolgát és megkímélni a pénztárcáját mindazoknak, akik egyszer csak a megszokott, bárhol beszerezhető élelmiszerek és alapanyagok világából a gluténmentes termékek  "terepére" kerültek, hiszen tudjuk, hogy hosszú és költséges út vezet odáig, amíg pontosan tudjuk melyik terméket akarjuk levenni a polcról.

  Nemcsak kezdők, de haladók is találnak hasznos tippeket és tájékozódhatnak gluténmentes újdonságokról. Megkóstoljuk, elkészítjük és független véleményt mondunk hasonló gluténmentes termékekről egyazon kategóriában.  Adunk tippeket a legjobb felhasználásukhoz és mutatunk trükköket is, hogy hogyan lehet egyes termékekből "kihozni" a legjobbat.

  Termékteszt sorozatunk első részét megtalálod itt:

  Gluténmentes termékteszt sorozat - 1. rész - Karácsonyi keksz

  Nooogluten.hu

  A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

  Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

  Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

  © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

  gluttube