Hozzávalók:
10 dkg minőségi étcsokoládé
6 evőkanál vaj
20 dkg barnacukor
3 tojás
5 dkg rizsliszt
5 dkg hajdinaliszt
1/2 evőkanál útifűmaghéj
A cukrot, vajat, csokoládét gőz felett olvasszuk meg. A liszteket keverjük össze az útifűmaghéjjal. A tojásokat szétválaszás nélkül habverővel verjük habosra.
Keverjük össze tojáshabot a lisztekkel és az olvasztott csokis keverékkel. Kivajazott, kilisztezett formában ( a lisztezéshez rizslisztet használtunk) süssük kb. 40 percig 180 fokon. Eperrel, de bármilyen bogyós gyümölccsel tálaljuk. A bevállalósak "megküldhetik" nutellával és további olvasztott csokival a tetejét. ettől nem fogsz fogyni, de endorfinban biztosan meglesz a napi adag!