Hozzávalók:
250 g mascarpone
2,5 dl habtejszín
2 dl natúr joghurt
7 evőkanál porcukor
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
250 g fagyasztott vagy friss málna
250 g gluténmentes babapiskóta ( mi a recepthez a Schaer félét használtuk)
A mascarponét, a habtejszínt, a natúr joghurtot öntsd egy magas falú keverőedénybe és add hozzá a porcukrot. Gépi habverővel keverd sűrű állagú krémmé/ kemény habbá. Egy nagyobb lapos tálba kanalazd a krém felét kb 2 cm vastagon és simítsd el a tetejét. Ezután szórd rá a málna felét, majd rakosgass rá babapiskótákat szorosan egymás mellé a tetejére. Ezután szórd rá a málna másik felét és kanalazd rá a maradék krémet a legtetejére. Simítsd el a tetejét és szórd meg kakaóporral. Tedd a hűtőbe fél napra, amíg a babapiskóta magába szív egy kis nedvességet és a fagysztott málna is kienged teljesen. Vigyázat, gyorsan fogy! :-)
Az elkészítését megnézheted videón is itt!