Málnás tiramisu

    Gluténmentes málnás tiramisu

    Hozzávalók: 

    250 g mascarpone
    2,5 dl habtejszín
    2 dl natúr joghurt
    7 evőkanál porcukor
    1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
    250 g fagyasztott vagy friss málna
    250 g gluténmentes babapiskóta ( mi a recepthez a Schaer félét használtuk)
     

    A mascarponét, a habtejszínt, a natúr joghurtot öntsd egy magas falú keverőedénybe és add hozzá a porcukrot. Gépi habverővel keverd sűrű állagú krémmé/ kemény habbá. Egy nagyobb lapos tálba kanalazd a krém felét kb 2 cm vastagon és simítsd el a tetejét. Ezután szórd rá a málna felét, majd rakosgass rá babapiskótákat szorosan egymás mellé a tetejére. Ezután szórd rá a málna másik felét és kanalazd rá a maradék krémet a legtetejére. Simítsd el a tetejét és szórd meg kakaóporral. Tedd a hűtőbe fél napra, amíg a babapiskóta magába szív egy kis nedvességet és a fagysztott málna is kienged teljesen. Vigyázat, gyorsan fogy! :-)

    Az elkészítését megnézheted videón is itt!

     

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

    gluttube