Ananászos-kecskesajtos saláta

Ananászos-kecskesajtos saláta

Nyomtatás

Hozzávalók:
2 evőkanál friss fekete olívabogyó
2 evőkanál konzerv kockázott ananász
2 marék friss lollo saláta levél
5-6 szem koktélparadicsom
10 dkg kecskesajt
1/2 piros kaliforniai paprika
1 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 teáskanál balzsamecet


 Az olajbogyókat és a koktélparadicsomokat félbevágjuk. A kaliforniai paprikát felkockázzuk a kecskesajttal együtt. A megmosott salátaleveleket egy nagyobb tálba tesszük és hozzáadjuk a salátát, az összedarabolt sajtot, paprikát, paradicsomot és olajbogyót. Jöhet hozzá az ananász is. Az olívaolajban elkeverem a balzsamecetet és rácsorgatom a salátára. Az egészet nagyon alaposan átforgatom és már lehet is enni!

Címkék: , , , ,