Ananászos-kecskesajtos saláta

    Ananászos-kecskesajtos saláta

    Hozzávalók:
    2 evőkanál friss fekete olívabogyó
    2 evőkanál konzerv kockázott ananász
    2 marék friss lollo saláta levél
    5-6 szem koktélparadicsom
    10 dkg kecskesajt
    1/2 piros kaliforniai paprika
    1 evőkanál extra szűz olívaolaj
    1 teáskanál balzsamecet


     Az olajbogyókat és a koktélparadicsomokat félbevágjuk. A kaliforniai paprikát felkockázzuk a kecskesajttal együtt. A megmosott salátaleveleket egy nagyobb tálba tesszük és hozzáadjuk a salátát, az összedarabolt sajtot, paprikát, paradicsomot és olajbogyót. Jöhet hozzá az ananász is. Az olívaolajban elkeverem a balzsamecetet és rácsorgatom a salátára. Az egészet nagyon alaposan átforgatom és már lehet is enni!

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

    gluttube