Ázsiai bélszínes egytál

    Ázsiai bélszínes egytál

    Hozzávalók:
    1 szál sárgarépa
    1 kisebb fej vöröshagyma
    1 marék babcsíra
    1 tojás
    10 dkg bélszín
    2 evőkanál édes-chili szósz
    só, bors
    3 evőkanál gluténmentes szójaszósz ( a Kikkoman gyárt ilyet, nagyobb boltokban kapható, zöld címkés)
    1 evőkanál szezámmag
    1 kisebb csomag üvegtészta
    kevés étolaj

     A bélszínt vágd nagyon vékony, hosszúkás csíkokra. A sárgarépát hámozd meg, és szintén vágd hosszúkás vékony darabokra. A hagymát pucold meg, vágd félbe és szeleteld fel. Egy serpenyőben hevíts fel egy kevés olajat, dobrá a felcsíkozott bélszínt, rögtön sózd és borsozd meg. Hirtelen sütsd át a húst, majd add hozzá a zöldségeket is, a babcsírával együtt. Öntsd rá az édes-chili szószt, a gluténmentes szója szószt és pirítsd 4-5 percig. Közben forralj vizet és fél percre dobd bele az üvegtésztát puhulni. Verd fel a tojást és lassan csorgatsd a többihez a serpenyőbe. Közben kevergetsd. Az üvegtésztát vedd ki a vízből csepegtetsd le és add a raguhoz. Keverd össze az egészet és szezámmaggal tálald. 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube