Mi az: filléres, pillanatok alatt megvan és egészséges? Hát persze, hogy a pesto! Igazi olasz klasszikus, tésztával és friss salátával ajánljuk.
A tészta igazi bónuszfogás – mindenki szereti, és nagyon gyorsan összedobható belőle egy könnyű, ám laktató étel. Maga a tészta hagyományosan valamilyen búzalisztből készül, ami szigorúan tiltott a lisztérzékenyek számára. Szerencsére ma már sok helyen kapható gluténmentes változatban is, ami jellemzően kukorica- vagy rizsliszt az alapanyaga, de többek között lehet hajdina, csicseriborsó vagy köles is. Ne mondj le az olaszos ízekről, próbáld ki receptjeinket!
Mi az: filléres, pillanatok alatt megvan és egészséges? Hát persze, hogy a pesto! Igazi olasz klasszikus, tésztával és friss salátával ajánljuk.
Kedvencedről akkor sem kell lemondanod, ha diétás étkezést folytatsz – egy kis csavarral te is élvezheted a megszokott ételeket. Készítsük el együtt a pizzát gluténmentes verzióban!
Receptünk segítségével magad készítheted el a Vénusz köldöke néven is ismert modenai tésztabatyukat. Olívaolajjal és parmezánnal teheted teljessé a végeredményt.
Az állandó időhiányban szenvedők igazi joker-fogása ez a tésztaszósz. Hamisítatlan olasz ízvilág maximum 20 perc ráfordítással.