Cukkinis gluténmentes gnocci

Cukkinis gluténmentes gnocci

Nyomtatás

Hozzávalók:
20 dkg gluténmentes gnocci
2 dl paradicsompüré
1 közepes cukkini
1 dl dl extra szűz olívaolaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
oregánó, bazsalikom
só, bors
reszelt parmezán

Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát a bazsalikomot és az oregánót, kicsit pirítjuk, és hozzáadjuk a kockákra vágott cukkinit. Sózzuk, borsozzuk és néhány percig együtt pároljuk, majd felöntjük a paradicsompürével. 10 percig lassú tűzön együtt pároljuk.  Közben vizet forralunk és 5 perc alatt kifőzzük a gluténmentes gnoccit. Vásárolhatsz készen több félét is, de ha szánsz rá időt, készíthetsz házilag is. Itt nézheted meg, hogyan készül a gluténmentes házi gnocci! Miután leszűrted a gnoccit, keverd forrón a paradicsomos, cukkinis szószhoz és reszelt parmezánnal tálald. 

Címkék: , , , ,