ályás-vargányás tagliatelle

    Zsályás-vargányás tagliatelle

    Hozzávalók:
    1 csomag gluténmentes tagliatelle tészta
    1 marék friss zsályalevél
    10 dkg szárított vargánya gomba (vagy 20 dkg friss)
    1 dl extra szűz olívaolaj
    2 gerezd zúzott fokhagyma
    1 dl főzőtejszín
    1 dl fehér bor
    reszelt vagy szeletelt parmezán, só, bors

     Az olívaolajat felhevítjük egy serpenyőben. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a friss zsályaleveleket. Felöntjük a fehérborral és beleszórjuk a vargányát. Pár percig pároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a tejszínt. Együtt főzzük néhány percig. Ezalatt sós vízben kifőzzük a tésztát és még forrón a szószhoz keverjük. Tányérokra szedjük és parmezánnal szórjuk meg a tetejét.

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube