Vöröslencse penne

    Vöröslencse penne zöldséges-marhahúsos raguval

    Hozzávalók:
    1/2 csomag vöröslencse tészta 
    2 evőkanál extra szűz olívaolaj
    10 dkg darált marhahús
    1 szál fehérrépa
    1 szál sárgarépa
    4 gerezd fokhagyma
    2 teáskanál szárított kakukkfű
    só, bors


    A tésztát lobogó, forró sós vízben főzd ki. A fehérrépát és a sárgarépát hámozd meg, vágd közepes darabokra és konyhai, késes aprítógépben aprítsd fel. A fokhagymákat is pucold meg és vágd kisebb darabkákra. Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, add hozzá a darabolt zöldségeket, a marhahúst és a kakukkfüvet. Sózd, borsozd alaposan, és pirítsd addig, amíg a hús át nem sül. A forró tésztát keverd át egy kevés olívaolajjal, hogy ne tapadjon össze és bőven kanalazz rá a raguból. A tetejét szórd meg parmezánnal. A vöröslencse tészta nagyon egészséges, ám kevesebb mennyiséggel számold, mert nagyon tápláló is.

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

    gluttube