Lazacos diós penne

    Lazacos-diós penne

    Hozzávalók:
    1/2 csomag marinált szeletelt lazac
    5-6 szem friss zsályalevél
    1 marék dió
    1,5 dl dl extra szűz olívaolaj
    1 gerezd zúzott fokhagyma
    1 marék madárbegy saláta
    só, bors
    1/2 csomag gluténmentes penne

    A zsályaleveleket vágd apróra. A diót szintén vágd durvára, de ne túl apró darabokra. Majd a lazacot is vágd csíkokra. Miután felhevítetted az olívaolajat, add hozzá a zsályát, a fokhagymát és egy-két percig pirítsd együtt. Keverd hozzá a diót, a lazacot és sózd, borsozd ízlés szerint. Közben forró, lobogó vízben főzd ki a penne tésztát és miután leszűrted add a szószhoz. Keverd át/össze forrón az egészet és végül keverd hozzá a lazac csíkokat és a madárbegy salátát is.

    A maradékot tedd dobozba a hűtőbe és másnap vidd magaddal ebédre a munkahelyre!

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube