Csípős szélesmetélt vörösbabbal

    Csípős szélesmetélt vörösbabbal

    Hozzávalók:
    1 csomag gluténmentes szélesmetélt
    2 dl paradicsompüré
    1 kávéskanál chili pehely
    1 dl dl extra szűz olívaolaj
    4 gerezd fokhagyma
    1/2 doboz konzerv vörösbab
    5-6 szem szárított paradicsom
    1 pici fej vöröshagyma 
    5 dkg csípős kolbász
    1 evőkanál balzsamecet
    só, bors, friss kakukkfű

    A kolbászt vágd nagyon apró kockákra, csakúgy, mint a vöröshagymát és a fokhagymát. A szárított paradicsomból 2 szemet szintén vágj apróbb darabokra, a többit pedig a paradicsompürével és a balzsamecettel együtt turmixoljuk simára. Egy nagyobb serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat és tedd bele a felapított hagymát, fokhagymát, kolbászt és a chili paprika pelyhet. Keverd át néhányszor, enyhén pirítsd meg, majd add hozzá a vörösbabot is. Néhány percig pirítsd át együtt folyamatosan kevergetve, majd add hozzá a paradicsompürét. Sózd, borsozd ízlés szerint és szórd bele a friss kakukkfüvet.  Közben lobogó sós vízben főzd ki a szélesmetéltet. Ha elkészült, szűrd le és a forró tésztát add a szószhoz. Keverd össze és tálalhatod is. Fenyőmagot vagy parmezánt is szórhatsz a tetejére. 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube