Szereted az egzotikus ízeket de valami otthon is könnyen elkészíthető változtatot próbálnál ki? Akkor itt a megoldás:
A gluténmentes diétát követők kedvükre fogyaszthatnak húsos ételeket, amennyiben a fogások nem tartalmaznak tiltólistás hozzávalókat. Húst ebédre és vacsorára is ehetünk, akár egy könnyű, friss salátával, akár egyéb zöldségekkel kombinálva, tepsiben sütve, de grillezve is elkészíthetjük. Legyen szó fehér vagy vörös húsról, nálunk minden alkalomhoz találsz egy jó receptet – de ha mindegyik elnyerte a tetszésedet, készítsd el őket egymás után!
Szereted az egzotikus ízeket de valami otthon is könnyen elkészíthető változtatot próbálnál ki? Akkor itt a megoldás:
Ha szereted a csicseriborsót, de unod már a hummuszt, akkor csinálj belőle falafelt! Mutatjuk, hogyan!
Klasszikus egytálétel azok számára, akik nem szeretnének órákig a tűzhely mellett állni. Snidlinggel a legfinomabb.
Ha szeretsz a konyhában sürögni-forogni és valami igazán finomat szeretnél a hétvégi asztalra varázsolni, készítsd el velünk ezt!
Izgalmas ízvilágot és összeállítást kínálunk a chilis-paradicsomos csirkeszárny és a burgonyás lepény kombinációjával. Remek kiegészítője a saláta.
Igazi fűszeres fogás ez az avokádós sertéssült. Gluténmentes tortillachipset ajánlunk mellé.