Hozzávalók:
6 fej nagyobb gomba
1 egész tojás
5 evőkanál quinoa
10 dkg márványsajt
5 dkg reszelt gouda sajt
4 evőkanál gluténmentes zsemlemorzsa
1,5 dl olívaolaj
1 közepes fej fehérhagyma
1 kávéskanál só, kevés bors
A gombákat alaposan mossuk meg és szárát szedjük ki belőle. Tegyük őket egymás mellé egy tűzálló tepsibe. A quinoát enyhén sós vízben főzzük ki, majd ha kissé kihűlt tegyük egy mélyebb tálba. A fehérhagymát vágjuk nagyon apró kockákra és adjuk a főtt quinoához. Morzsoljuk hozzá a márványsajtot, üssük bele az egész tojást és végül adjuk hozzá a gluténmentes zsemlemorzsát is. Tegyünk hozzá egy kávéskanálnyi sót és borsot ízlés szerint, valamint 0,5 dl olívaolajat. Az egészet alaposan keverjük össze és kanalazzuk a gombafejek belsejébe. A töltött gombafejeket locsoljuk meg a maradék olívaolajjal és végül szórjuk meg a reszelt gouda sajttal. 180 °C-on, 25 percig süssük.