Töltött gombafejek

    Márványsajttal, quinoával töltött gombafejek

    Hozzávalók:
    6 fej nagyobb gomba
    1 egész tojás
    5 evőkanál quinoa
    10 dkg márványsajt
    5 dkg reszelt gouda sajt
    4 evőkanál gluténmentes zsemlemorzsa
    1,5 dl olívaolaj
    1 közepes fej fehérhagyma
    1 kávéskanál só, kevés bors


     A gombákat alaposan mossuk meg és szárát szedjük ki belőle. Tegyük őket egymás mellé egy tűzálló tepsibe. A quinoát enyhén sós vízben főzzük ki, majd ha kissé kihűlt tegyük egy mélyebb tálba. A fehérhagymát vágjuk nagyon apró kockákra és adjuk a főtt quinoához. Morzsoljuk hozzá a márványsajtot, üssük bele az egész tojást és végül adjuk hozzá a gluténmentes zsemlemorzsát is. Tegyünk hozzá egy kávéskanálnyi sót és borsot ízlés szerint, valamint 0,5 dl olívaolajat. Az egészet alaposan keverjük össze és kanalazzuk a gombafejek belsejébe. A töltött gombafejeket locsoljuk meg a maradék olívaolajjal és végül szórjuk meg a reszelt gouda sajttal. 180 °C-on, 25 percig süssük. 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

    gluttube