Pácolt thai csirkenyárs

    Pácolt thai csirkenyárs

    Hozzávalók:
    20 dkg csirkemell
    1/2 konzerv kókusztejszín
    1 tasak (50 g) thai piros fűszerpaszta vagy curry paszta
    1/2 marék friss korianderlevél
    2 evőkanál paradicsompüré
    só, bors

     A csirkemellet vágd vékony szeletekre, csíkokra. A piros curry pasztához (nagyobb boltokban kapható kész fűszerkeverék) lassanként adagolva keverd hozzá a kókusztejszínt és a paradicsompürét. A csirkemell csíkokat keverd össze a páccal és hagyd egy éjszakát a hűtőben. Másnap húzd bambuszpálcikára vagy nyársra a húsokat és tedd őket egy szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsibe. Először alufólia alatt párold puhára 20-25 percig, 200 fokon. Ezután vedd le az alufóliát és hagyd további 10 percet pirulni. Párolt rizzsel, salátával tálald és szórd meg a tetejét friss korianderlevéllel vagy vágott snidlinggel. 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube