Gluténmentes fish&chips

    Gluténmentes fish&chips

    Hozzávalók:
    30 dkg tőkehal filé 
    30 dkg burgonya
    1 üveg gluténmentes sör (pl. Daura)
    3 ek. Schar B lisztkeverék ( de megfelel pl. tápióka keményítő is)
    1 tojás
    zsiradék a sütéshez, só, bors

    A tőkehalat nyersen csíkokra vágjuk és besózzuk.  A bundához összekeverjük a tojást, lisztet és annyi sört öntünk hozzá hogy laza , de ne túl folyós tészát kapjunk. A halcsíkokat a bundába mártjuk és a felforrósított zsiradékban kisütjük. A burgonyát, meghámozzuk, hasábokra daraboljuk és szintén hiretelen kisütjük. Salátával és tejfölös mártogatóssal tálaljuk. 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube