Füstölt makrélás sajtkrém, sokmagvas szelettel

    Füstölt makrélás sajtkrém, sokmagvas szelettel

    Hozzávalók:
    10 dkg füstölt makréla filé
    1 tubus natúr krémsajt
    2 evőkanál tejföl
    só, bors
    1 kisebb csokor friss petrezselyemlevél

    A makrélát kézzel apró darabokra tépkedjük. A makréla kevésbbé szálkás hal, de ha találunk esetleg a filében, szedjük ki. Keverjük hozzá az egy tubus krémsajtot, és a tejföllel lazítsuk fel. Sózzuk, borsozzuk és az apróra vágott petrezselyemzöldet is keverjük hozzá. Sokmagvas gluténmentes kenyérrel nagyon laktató reggeli, de uzsonnára is tökéletes!

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK

    gluttube