Szardínia pástétom gluténmentes ropogóssal

    Szardínia pástétom gluténmentes ropogóssal

    Hozzávalók:
    1 kisebb konzerv szardínia (lehetőleg filé)
    5 dkg puha vaj vagy margarin
    2 evőkanál tejföl
    1 evőkanál mustár
    só, bors

    A szardíniáról lecsepegtetem az olajat vagy levet. Kiöntöm egy tálba és villával alaposan összetöröm. Ha szálkás változattal dolgozunk, akkor érdemes aprítógépbe dobni, hogy az apró szálkákat szétzúzza. Hozzádom a vajat, a tejfölt és a mustárt. Jól elkeverem, majd sózom, borsozom. Gluténmentes lapkenyérrel vagy pirítóssal tálalom. 

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube