Medvehagymás fűszervaj

    Medvehagymás fűszervaj gluténmentes pirítóssal

    Hozzávalók:
    1 nagy csokor medvehagyma
    250 g vaj
    1 gerezd fokhagyma
    1 teáskanál só

    A vajat darabold fel apró kockákra. A medvehagymát alaposan mosd meg és szeleteld fel a zöldjét, majd vágd egész apró darabokra. A fokhagymát zúzd össze. A felkockázott vajat egy serpenyőben lassú tűzön kezdd el felolvasztani. Ha felolvadt szórd bele az összes felaprított medvehagymát, a zúzott fokhagymát és add hozzá a sót. Néhány percig kevergetsd lassú tűzön, figyelj, hogy sem a medvehagyma, sem pedig a vaj nem ég meg. Vedd le tűzről és tölsd kisebb üvegedényekbe, majd hagyd hogy kihűljön. Ezután tedd a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen. Nemcsak pirítósra kenve, de grillhúsokra vagy grill zöldségekre ráolvadva is remek!

     

    Gluténmentes linzer elkészítése

    Hal gluténmentes bundában salátával

    Gluténmentes palacsinta elkészítése

    Nooogluten.hu

    A gluténmentes életmódról kezdőknek és haladóknak: tapasztalatok, tanácsok, receptek, videók.

    Gluténmentes ételek 5 perc alatt:gluténmentes tabbouleh

    Klasszikusok gluténmentes változatban:gluténmentes kakaós csiga

    © 2017 Nooogluten - Gluténmentes Élet Könnyedén! | Webdesign by FRIK
    facebook_page_plugin

    gluttube